Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Vacature voor specialistische reiniging in Raamsdonksveer

Van complete sanitair pakketten tot aan droogloopmatten

Bent u op zoek naar een vacature voor werkzaamheden in specialistische reiniging in regio Raamsdonksveer? Bij Schoonmaakbedrijf Prinsen gaan we graag met u in gesprek. Samen zorgen we voor een gezond binnenklimaat bij diverse bedrijven, zoals in kantoorpanden en horecagelegenheden. Bent u onze nieuwe collega?

Meer over de vacature voor specialistische reiniging bij ons bedrijf in Raamsdonksveer

Bij specialistische reiniging voor bedrijven, zorgen we ervoor dat het binnenklimaat schoon en veilig is. Dat doen we onder andere door vervuilde ventilatiesystemen grondig te reinigen. Wanneer dit niet regelmatig wordt gedaan, kan de vervuilde lucht voor diverse gezondheidsklachten zorgen. Denk dan bijvoorbeeld aan irritatie aan de ogen, huid en luchtwegen. Ook allergische reacties kunnen daarbij opspelen. Wilt u meewerken aan een gezond binnenklimaat? Laat ons dan meteen uw interesse in de vacature ‘specialistische reiniging’ bij ons bedrijf in regio Oosterhout weten.

Wij maken graag kennis met u

Heeft u de motivatie en kennis binnen de specialistische reiniging, woont u in regio Oosterhout en spreekt onze vacature u aan? In een persoonlijk gesprek komen we graag meer te weten over u en natuurlijk zijn wij er dan ook om al uw vragen te beantwoorden. Op die manier komen we het best te weten of het enthousiasme er van beide kanten is. Wie weet gaat u na uw reactie op de vacature voor specialistische reiniging al direct aan de slag voor ons in regio Oosterhout en Raamsdonksveer!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van de vacature ‘specialistische reiniging’ bij Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer, niet ver van Oosterhout? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door ons te bellen via 06 – 53 98 23 94. We plannen dan graag een kennismakingsgesprek met u in en vertellen u meer over de werkzaamheden binnen schoonmaakonderhoud.

Vragen? Vul ons contactformulier in!