Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
0162 – 40 35 51
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Previous slide
Next slide

Wij kunnen uw aircosystemen schoonmaken

Reiniging van de klimaatinstallaties

Reiniging klimaatinstallatie en airco

Voor een gezond binnenklimaat is het belangrijk om uw aircosystemen regelmatig te laten schoonmaken en daarvoor schakelt u Schoonmaakbedrijf Prinsen, gevestigd in de buurt van Breda en Oosterhout, in. Het onderhoud en schoonmaken van zulke aircosystemen krijgt binnen veel bedrijven in de buurt van Breda te weinig prioriteit. Dit kan nadelige gevolgen hebben. Een vervuilde installatie functioneert niet goed meer en verbruikt daarom veel meer energie. Bovendien neemt het brandgevaar toe en ontstaat er een ongezond binnenklimaat. Daardoor krijgen medewerkers sneller gezondheidsklachten. Het regelmatig laten reinigen van uw aircosystemen is daarom erg belangrijk; u behoudt zo een goede en gezonde luchtkwaliteit binnen uw bedrijf in Oosterhout of omgeving.

Wij zijn er voor het schoonmaken van de aircosystemen van uw bedrijf nabij Oosterhout

Om uw klimaatinstallatie of aircosystemen in goede conditie te houden in de omgeving van Oosterhout en Breda, raden wij u aan om – naast het schoonmaken ervan – minimaal één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. Zo blijft het systeem zijn werk goed doen en verbruikt het niet meer energie dan nodig is. Bovendien bent u verzekerd van een goede luchtkwaliteit in de betreffende ruimte. Tijdens deze onderhoudsbeurt reinigen wij de aircosystemen van uw pand in Oosterhout of omgeving en vervangen we defecte onderdelen. De binnen- en buitenunit van de installatie wordt schoongemaakt en de filters worden gereinigd. Wij zijn er ook voor andere typen industriële reiniging dan enkel het reinigen van aircosystemen in regio Oosterhout. Denkt u dan aan de reiniging van transportbanden en machines. We zijn tevens dé experts op het gebied van horecaschoonmaak.

Bij ons bent u verzekerd van professioneel onderhoud

Voor het schoonmaken van uw klimaatinstallatie en aircosystemen schakelt u dus Schoonmaakbedrijf Prinsen uit Raamsdonksveer, nabij Breda en Oosterhout, in. Naast het reinigen van aircosystemen, zijn onze experts in regio Oosterhout regelmatig bezig met de periodieke reiniging van diverse luchtkanalen:

  • Elektrostatische luchtreinigers
  • Splitunit, plafond en wand aircosystemen
  • Luchtbehandelingskasten, inclusief af- en aanzuigkanalen
  • Verdampers – Condensors
  • WTW Installaties
  • Aircosystemen

Onderhoud houdt niet op bij alleen het reinigen van de vloeren in uw pand in Raamsdonksveer, regio Oosterhout, maar betekent ook dat u onder andere uw aircosystemen en koffieautomaten moet laten schoonmaken.

Kies voor een professioneel en deskundig schoonmaakbedrijf

Om de gezondheid van uw medewerkers optimaal te bevorderen, laat u uw aircosystemen schoonmaken en desinfecteren door ons schoonmaakbedrijf nabij Oosterhout en Breda. Door te kiezen voor het periodieke reinigen én het desinfecteren van de aircosystemen van uw pand in regio Oosterhout, worden bacteriën en ziektekiemen verwijderd en profiteert u van een optimaal binnenklimaat. Indien u meer wilt weten over het reinigen van aircosystemen, neem dan vrijblijvend contact met ons schoonmaakbedrijf op in Raamsdonksveer. U bereikt ons ook direct telefonisch via 06 – 53 98 23 94.