Prinsen Schoonmaakbedrijf BV

Meerkoetpad 17
4273 XG Hank
0162 – 40 35 51
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Previous
Next

Koel- en warmtetechnische installaties

Reiniging van de klimaatinstallaties

Reiniging klimaatinstallatie en airco

Voor een gezond binnenklimaat is een periodieke reiniging van uw klimaatinstallatie en airco onmisbaar. Het onderhoud van zulke systemen krijgt binnen veel bedrijven te weinig prioriteit. Dit kan nadelige gevolgen hebben. Een vervuilde installatie functioneert niet goed meer en verbruikt daarom veel meer energie. Bovendien neemt het brandgevaar toe en ontstaat er een ongezond binnenklimaat. Hierdoor zullen medewerkers eerder last van gezondheidsklachten krijgen. Een regelmatige reiniging van uw koel- en warmtesysteem is daarom erg belangrijk.

Onderhoud

Om uw klimaatinstallatie of airconditioning in goede conditie te houden, raden wij u om minimaal één keer per jaar onderhoud te laten uitvoeren. Zo kan het systeem zijn werk goed blijven doen en verbruikt het niet meer energie dan nodig is. Bovendien bent u verzekerd van een goede luchtkwaliteit in de ruimte. Tijdens deze onderhoudsbeurt reinigen wij uw systeem en vervangen we defecte onderdelen. De binnen- en buitenunit van de installatie worden schoongemaakt en de filters worden gereinigd.

Professioneel onderhoud

Voor de reiniging van uw klimaatinstallatie en airco schakelt u Prinsen Specialistische Reiniging in. Wij zijn expert in het periodiek reinigen van onder andere:

  • Elektrostatische Luchtreinigers
  • Split-unit, plafond en wand airco systemen
  • Luchtbehandelingskasten, inclusief af- en aanzuigkanalen
  • Verdampers – Condensors
  • WTW Installaties

Airconditioning systeem

Om de gezondheid van uw medewerkers optimaal te bevorderen, kunt u uw airconditioning systeem laten desinfecteren. Op die manier worden bacteriën en ziektekiemen verwijderd en profiteert u van een optimaal binnenklimaat. Wilt u meer weten over de reiniging van uw klimaatinstallatie of airco? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.