Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Vacature voor schoonmaakonderhoud in Raamsdonksveer

Van complete sanitair pakketten tot aan droogloopmatten

Is de vacature voor schoonmaakonderhoud bij ons bedrijf in Raamsdonksveer iets voor u? Wanneer u de motivatie en kennis van schoonmaakonderhoud in huis heeft, aarzel dan niet om te reageren op deze vacature bij ons bedrijf in regio Oosterhout! We maken graag kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek.

Meer informatie over de vacature voor schoonmaakonderhoud bij ons bedrijf in Raamsdonksveer

Schoonmaakbedrijf Prinsen is dé professional op het gebied van bedrijfsreiniging. Dat doen we voor onder andere horecagelegenheden en kantoorpanden en betreft zowel de binnen- als buitenkant. Wanneer u reageert op de vacature voor schoonmaakonderhoud in regio Raamsdonksveer en Oosterhout, vertellen we u er uiteraard graag meer over. Elke dag is in ieder geval anders: zo gaat u de ene dag aan de slag met de reiniging van gevels en de andere dag bent u luchtkanalen in de horeca aan het schoonmaken. Helpt u graag mee aan schone werkomgevingen? Reageer dan op de vacature voor schoonmaakonderhoud bij ons schoonmaakbedrijf in Raamsdonksveer, nabij Oosterhout.

Reageer op deze vacature door telefonisch contact met ons op te nemen

Ziet u het helemaal zitten om in een leuk team te werken en mee te helpen aan veilige werkomstandigheden door specialistische reiniging uit te voeren? Twijfel dan niet om te reageren op deze vacature voor schoonmaakonderhoud in regio Raamsdonksveer en Oosterhout. Dat doet u direct door te bellen naar 06 – 53 98 23 94. Door telefonisch contact met ons op te nemen, heeft u ook meteen de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Tot snel tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek!

Vragen? Vul ons contactformulier in!