Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
0162 – 40 35 51
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Previous
Next

Over Schoonmaakbedrijf Prinsen

Schoonmaakbedrijf Prinsen van toen tot nu

Schoonmaakbedrijf Prinsen is in 1979 opgericht door mijn vader en maakte in de jaren ’80 een enorme groei door. Er werd personeel aangetrokken om de vele vaste klanten en mooie projecten van dienst te kunnen zijn. De werkzaamheden van toen zijn dezelfde als die van nu. Natuurlijk zijn we door de jaren heen wel met steeds meer specialistische materialen gaan werken. Omdat ik alle ins en outs van het bedrijf goed wilde leren kennen, ben ik in 2002 bij mijn vader in loondienst gekomen. Ik heb de daaropvolgende jaren veel kennis en ervaring opgedaan. In 2006 ben ik door middel van een VOF in het bedrijf gestapt. 

Betrouwbaar en adequaat

We zijn ondertussen al heel wat jaren verder. In 2010 heb ik het Schoonmaakbedrijf Prinsen van mijn vader overgenomen. Sindsdien is het uitgegroeid tot wat het nu is: een bedrijf met 20 mensen in dienst, dat jarenlange kennis en ervaring rondom het schoonmaakwerk van bedrijven in huis heeft. Wij voeren schoonmaakonderhoud uit, maar verzorgen ook specialistische reinigingswerkzaamheden. Daarom kunnen wij alle voorkomende schoonmaakproblemen op betrouwbare en adequate manier oplossen. Ons schoonmaakbedrijf heeft veel vaste klanten. Dat zijn bedrijven waarvoor we jaarlijks of periodiek reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast zijn er een aantal vaste projecten waar we het dagelijkse schoonmaakonderhoud en reiniging van de productieruimtes verzorgen. 

Een greep uit onze werkzaamheden

Bij Schoonmaakbedrijf Prinsen kunt u terecht voor al uw reinigingswerkzaamheden. Zo verzorgen wij onder meer het schoonmaakonderhoud van kantoren en gebouwen. Daarnaast helpen wij u bij het onderhoud en herstel van vloeren of zorgen we voor een industriële reiniging en onderhoud in de (food)industrie. Ook de horeca kan een beroep op ons doen. Voor een goede brandpreventie reinigen wij de afzuiginstallatie in uw keuken op efficiënte wijze. En heeft u een koel- en warmtetechnische installatie in uw pand? Dan kunnen wij deze reinigen en desinfecteren voor een gezond binnenklimaat. Staat uw schoonmaakklus hier niet bij? Dat is geen enkel probleem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Onder onze klanten zijn onder andere:

  • Voedselproducerende bedrijven
  • Geneesmiddelenfabrikanten
  • Restaurants
  • Cafetaria’s
  • Hotels
  • Sauna’s
  • Bioscopen 
  • Casino’s

Langetermijnrelatie

Wij hebben opdrachtgevers in geheel Nederland en België. Zij vinden ons vaak door mond-tot-mond reclame van tevreden klanten. Of ze vinden ons online. Met veel bedrijven hebben wij al een lange relatie. Voor één van onze opdrachtgevers verzorgen we al meer dan 30 jaar het dagelijkse schoonmaakonderhoud! We houden ervan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en een optimaal resultaat op te leveren.