Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Ventilatiekanaal schoonmaken

Van complete sanitair pakketten tot aan droogloopmatten

Door het ventilatiekanaal van uw bedrijf te laten schoonmaken, helpt u mee aan een gezond binnenklimaat voor een veilige werkomgeving. Bij Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer, nabij Oosterhout, bent u op de juiste plek als het gaat om het reinigen van uw ventilatiekanaal. Tevens zijn wij dé specialist op het gebied van andere diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen bedrijven. Wij streven ernaar om heel Nederland te helpen aan een schone en hygiënische werkomgeving.

Uw ventilatiekanaal laten schoonmaken: schakel onze professionals in

Wij zijn een specialistisch bedrijf met veel kennis van het reinigen van het ventilatiekanaal in de buurt van Oosterhout. Het goed schoonmaken van het ventilatiekanaal is zeer belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid. Vooral in afzuig- en aircosystemen in de horeca zet vet zich makkelijk af tegen de wanden. Vet is een zeer groot brandgevaar en daarom is het een goed idee om zowel uw vet- als ventilatiekanaal regelmatig te laten reinigen door ons deskundige bedrijf uit regio Oosterhout.

Waarom u kiest voor ons

In 1979 werd ons schoonmaakbedrijf opgericht en ondertussen heeft het een flinke groei doorgemaakt. Veel bedrijven werden vaste klant en we zijn door de jaren heen met steeds meer specialistische materialen gaan werken, zodat we ieder bedrijf goed kunnen reinigen. Onder onze vaste klanten behoren onder andere:

  • Geneesmiddelenfabrikanten
  • Bioscopen
  • Cafetaria’s

Wij maken uw complete bedrijf schoon

Wij zitten gevestigd in Raamsdonksveer, in de buurt van Tilburg en Breda, maar wanneer het gaat om het schoonmaken en reinigen van uw (horeca)bedrijf, zoals een ventilatiekanaal, reizen wij door heel Nederland. Tevens leveren wij producten voor dagelijks gebruik, zodat u tijd bespaart. Denk dan aan bijvoorbeeld complete sanitaire pakketten en droogloopmatten. Zoals u leest, zijn wij er zeker niet alleen voor het schoonmaken van uw ventilatiekanaal, maar doen wij zeer verschillende werkzaamheden in de omgeving van Breda en Oosterhout.

Laat uw ventilatiekanaal schoonmaken door contact met ons op te nemen

Indien u in de buurt woont van Oosterhout of Breda, bevindt u zich vlak bij ons en dat betekent dat wij al zeer snel uw ventilatiekanaal kunnen komen schoonmaken. U neemt gemakkelijk en snel contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen via 06 – 53 98 23 94. Tevens vermelden wij er graag bij dat wij door heel Nederland het ventilatiekanaal bij diverse bedrijven schoonmaken, dus ook als u niet in Breda of Oosterhout woont. Aarzel dus niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Vragen? Vul ons contactformulier in!