Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
0162 – 40 35 51
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Previous
Next

Industriële reiniging

Voor de reiniging van productieruimtes en -apparatuur

Reinigen van productieruimtes en -apparatuur

De industriële reiniging van productieruimtes en -apparatuur vraagt om de nodige kennis. Schoonmaakbedrijf Prinsen uit Raamsdonksveer verzorgt een regelmatige HACCP-reiniging van uw werkomgeving. Zo werken uw medewerkers altijd in een schone en veilige ruimte. De reiniging van uw apparatuur is ook erg belangrijk. Vervuilde apparatuur is niet veilig en zal eerder storingen veroorzaken.

Wij verzorgen de industriële reiniging binnen uw bedrijf

Wij helpen u graag aan een schone industriële omgeving. Daarom kunt u bij ons terecht voor de reiniging van onder andere:

  • Machines, zowel in- als uitwendig
  • Leidingen
  • Transportbanden
  • Transportleidingen, zowel in- als uitwendig
  • Schakelkasten, zowel in- als uitwendig
  • Centrale afzuigsystemen
  • Reinigen van bulksilo’s ATEX
  • Reinigen van de complete productieruimte (wanden, vloeren, plafonds en inventaris)

Industriële reiniging op maat

Productieruimtes hebben door de werkzaamheden al snel met vervuiling te maken. Het is voor werknemers onmogelijk om ze steeds schoon te maken. Wij nemen u het werk van specialistische reinigingswerkzaamheden graag uit handen. Samen bepalen we hoe de productieruimtes periodiek onderhouden kunnen worden. Daarbij zorgen we ervoor dat de productie zoveel mogelijk door kan gaan. Onze experts in Raamsdonksveer hebben jarenlange ervaring met industriële reiniging. Wij werken altijd volgens de daarvoor geldende richtlijnen. Wilt u ook expert worden of bent u dat al? Bekijk dan zeker eens onze vacatures voor specialistische reinigingswerkzaamheden.

Reinigen van tanks en silo’s

Voor het reinigen van opslagtanks en silo’s helpen we u graag verder. Voordat wij de tank reinigen, controleren wij deze op roestvorming, lekkages of beschadigingen. Daarna bepalen we de werkwijze en passen we de juiste behandeling toe. Wij houden altijd rekening met de wensen van onze opdrachtgevers. Daarbij staat hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop.

Maak vandaag nog een afspraak met ons

Voor allerlei opdrachten wat betreft industriële reiniging in Nederland en België, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bel dus gerust direct naar 06 – 53 98 23 94 of vul ons contactformulier in.