Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
0162 – 40 35 51
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Previous
Next

Industriële reiniging

Voor de reiniging van productieruimtes en -apparatuur

Reinigen van productieruimtes en -apparatuur

Het reinigen van productieruimtes en -apparatuur vraagt om de nodige kennis. Prinsen Specialistische Reiniging verzorgt een regelmatige HACCP-reiniging van uw werkomgeving. Zo werken uw medewerkers altijd in een schone en veilige ruimte. Ook de reiniging van uw apparatuur is belangrijk. Vervuilde apparatuur is niet veilig en zal eerder storingen veroorzaken. Wij helpen u graag aan een schone industriële omgeving. Daarom kunt u bij ons terecht voor de reiniging van onder andere: 

  • Machines, zowel inwendig als uitwendig
  • Leidingen
  • Transportbanden
  • Transportleidingen, zowel inwendig als uitwendig
  • Schakelkasten, zowel inwendig als uitwendig
  • Centrale afzuigsystemen
  • Reinigen van bulksilo’s ATEX
  • Reinigen van de complete productieruimte (wanden, vloeren, plafonds en inventaris)

Industriële reiniging op maat

Productieruimtes hebben door de werkzaamheden al snel met vervuiling te maken. Het is voor de werknemers onmogelijk om deze steeds schoon te maken. Wij nemen u het werk graag uit handen. Samen met u bepalen we hoe de productieruimtes periodiek onderhouden kunnen worden. Daarbij zorgen we ervoor dat de productie zoveel mogelijk door kan gaan. Prinsen Specialistische Reiniging heeft jarenlange ervaring met industriële reiniging. Wij werken altijd volgens de daarvoor geldende richtlijnen. 

Reinigen van tanks en silo’s

Voor het reinigen van opslagtanks en silo’s bent u bij ons aan het goede adres. Voor wij de tank reinigen, controleren wij deze eerst op roestvorming, lekkages of beschadigingen. Daarna bepalen we de werkwijze en passen we de juiste behandeling toe. Wij houden altijd rekening met de wensen van onze opdrachtgever. Daarbij staan een hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop. Voor al uw industriële reinigingsopdrachten in Nederland en België kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.