Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Voor schoonmaakonderhoud aan gebouwen en kantoren

Van gevelreiniging tot aan het wassen van de ramen

Wij verzorgen de complete schoonmaak van uw pand

Voor de professionele schoonmaak van uw bedrijf bent u bij Schoonmaakbedrijf Prinsen aan het goede adres. Wilt u de gevels van uw bedrijfspand eens grondig laten reinigen of de ramen professioneel laten wassen? Wij regelen het graag voor u. Ook het traditionele schoonmaakonderhoud van kantoren valt onder onze werkzaamheden. Zo kunnen wij dagelijks, wekelijks of periodiek de schoonmaak van uw interieur en exterieur verzorgen. Wij voeren desgewenst verschillende facilitaire werkzaamheden uit, zoals het reinigen van vloeren, de inventaris en het sanitair. 

Onze werkwijze

In een eerste gesprek nemen we het schoonmaakonderhoud met u door. Vervolgens maken wij een werkprogramma, dat door onze deskundige medewerkers wordt uitgevoerd. Het resultaat? Een brandschoon bedrijfspand, waarin het prettig werken is. Onze medewerkers maken gebruik van professionele schoonmaakmaterialen en schoonmaakmiddelen, die biologisch afbreekbaar zijn. Zo belasten we het milieu zo min mogelijk. Wij vinden elke schoonmaakklus een leuke uitdaging en gaan dan ook voor het beste resultaat.

Geen schoonmaakhinder

Maakt u zich zorgen om overlast tijdens het werk? Wij zorgen ervoor dat onze klanten geen hinder ondervinden tijdens de uitvoering van het schoonmaakonderhoud. Zo werken wij regelmatig ’s nachts, als de locatie van de klant gesloten is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan restaurants, sauna’s of casino’s. Ook productiebedrijven hebben geen last van onze schoonmaakwerkzaamheden. Daar begint het schoonmaakonderhoud pas aan het einde van het dagelijkse productieproces. Wij zorgen ervoor dat de productie zoveel mogelijk door kan gaan. 

Schoonmaak van kantoren

Een schone werkplek is een fijne werkplek, dat geldt zeker ook op kantoor. Het schoonmaakonderhoud van kantoren vindt in de meeste gevallen overdag plaats tussen 7.00 uur en 18.00 uur. Natuurlijk doen we onze uiterste best om de gebruikers van de verschillende ruimtes zo min mogelijk te storen. Zo zorgen wij voor een schoon kantoorpand, terwijl de medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. 

Onze expertise

Naast dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud hebben we een aantal specialismes, die we graag inzetten voor uw bedrijf:

  • Technische reiniging van klimaatinstallaties
  • Afzuiginstallaties van horecakeukens brandpreventief reinigen
  • Luchtkanalen reinigen
  • Ventilatiesystemen en -kanalen reinigen
  • Centrale afzuiging reinigen
  • Wtw-installaties en -kanalen reinigen
  • Desinfectie van complete kanaalsystemen

Meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.