Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Specialistische reiniging

Luchtbehandelingsinstallaties voor een gezond binnenklimaat

Wij zorgen voor een specialistische reiniging van uw ventilatiesystemen in de horeca. Deze zijn namelijk onmisbaar om gezond en comfortabel in een bedrijfspand te kunnen werken. Toch kunnen ze, als ze niet goed worden schoongehouden, ook negatieve effecten hebben. Dan bestaat het gevaar dat ze stof, vuil, bacteriën en schimmelsporen bevatten, die voor een ongezond binnenklimaat zorgen. Daarom is regelmatige inspectie en professioneel onderhoud van uw ventilatiesystemen verplicht. Deze specialistische reiniging behoort tot onze expertise. 

Met specialistische reiniging in de horeca en kantoren gaat u verontreinigde lucht tegen

De lucht in een kantoor, horecagelegenheid of bedrijfspand is vaak heel anders dan de buitenlucht. Door de werkzaamheden die binnen worden uitgevoerd, kunnen er hogere concentraties gassen, stoffen en dampen voorkomen dan gedacht. Dit is vooral in de horeca een veelvoorkomend fenomeen. De vuile lucht wordt veroorzaakt door stoffen die tijdens het werk vrijkomen. Kleding en vloerbedekking nemen deze stofdeeltjes op, waardoor mensen in deze ruimtes het constant in- en uitademen. Daarnaast zorgt de apparatuur binnen kantoorgebouwen, zoals kopieerapparaten en printers, voor de nodige uitstoot. Wanneer de lucht vochtig is, kunnen bacteriën en schimmels gemakkelijk groeien. Om het binnenklimaat gezond te houden, is ventilatie met gezonde buitenlucht noodzakelijk. De experts van Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer zorgen er met een specialistische reiniging voor dat de ventilatie optimaal blijft.

Klachten bij een ongezond binnenklimaat

vervuilde lucht heeft gevolgen voor het welzijn van de mensen in de ruimte. Medewerkers kunnen last krijgen van irritatie aan ogen, huid en luchtwegen. Ook hoofdpijn en concentratieproblemen komen voor, evenals allergische reacties. Signaleert u dergelijke klachten binnen uw horecagelegenheid of kantoorpand? Laat uw systeem dan zo spoedig mogelijk inspecteren en onderhouden. U voorkomt veel gezondheidsproblemen en ziekteverzuim door de specialistische reiniging in onder andere de horeca tijdig te laten uitvoeren.

Professioneel onderhoud

Een specialistische reiniging van het ventilatiesysteem in de horeca en kantoorpanden is erg belangrijk. Alleen een professional heeft de juiste kennis en materialen om inspectie en onderhoud uit te voeren. Een vervuild systeem werkt niet goed, zodat er een hoger risico op brand ontstaat. Reiniging van uw ventilatiesysteem is daarom noodzakelijk voor de veiligheid van u en uw medewerkers.

Neem onze experts in de arm

Wij zijn dé expert in het periodieke onderhoud en de specialistische reiniging van mechanische ventilatiesystemen, aircosystemen, luchtbehandelingsinstallaties en elektrostatische luchtreinigers in de horeca en dergelijke. Samen zorgen we voor een gezond binnenklimaat van uw bedrijf in regio Raamsdonksveer. Wilt u weten of we ook uw installatie kunnen reinigen? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies. Dit doet u door te bellen naar 06 – 53 98 23 94