Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Horecaschoonmaak

Van complete sanitair pakketten tot aan droogloopmatten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw periodieke en complete horecaschoonmaak doet? Bij Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer, nabij Breda bent u aan het juiste adres. Wij bespreken samen met u het gewenste schoonmaakonderhoud in een eerste gesprek. Hierna maken wij een werkprogramma dat door onze hardwerkende medewerkers grondig wordt uitgevoerd. Dit wordt gedaan met behulp van professionele schoonmaakmaterialen en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Wij gaan voor het beste resultaat zonder het milieu te veel te belasten.

Wij doen met veel plezier uw periodieke horecaschoonmaak

Een schone horecazaak is natuurlijk erg belangrijk voor zowel de gezondheid van uw gasten als van u en uw medewerkers. Door regelmatig een intensieve horecaschoonmaak te laten doen, bevordert u dit. Ons schoonmaakbedrijf reinigt onder andere uw afzuiginstallaties en ventilatiekanalen en doet dit met veel expertise. Tevens zijn wij niet alleen specialisten in de horecaschoonmaak, maar doen wij ook industriële reinigingen, zoals het schoonmaken van bulksilo’s en complete productieruimtes.

Bel ons op voor een kennismakingsgesprek

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf in Raamsdonksveer en doen met veel plezier uw complete en periodieke horecaschoonmaak. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 53 98 23 94. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Vragen? Vul ons contactformulier in!