Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
0162 – 40 35 51
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Previous
Next

Luchtkanalenreiniging

Van complete sanitair pakketten tot aan droogloopmatten

Door uw luchtkanalenreiniging door ons schoonmaakbedrijf in regio Breda en Oosterhout te laten doen, bent u verzekerd van een hygiënische luchtkwaliteit. Als u niet regelmatig uw luchtkanalen laat reinigen, kan dit voor veel problemen zorgen. Deze kanalen kunnen namelijk een infectiebron worden door de groei van micro-organismen vanwege de combinatie van condensatie, geconditioneerde luchthoeveelheid en atmosferische vervuiling. Niet alleen is dit zeer onhygiënisch, maar dit tast ook de metalen aan en is erg brandgevaarlijk.

Wij zorgen voor een professionele luchtkanalenreiniging

Bij Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer, nabij Breda en Oosterhout, zorgen wij voor een grondige luchtkanalenreiniging zodat de levensduur van uw installatie wordt verlengd. Het schoonmaken van onder andere afzuiginstallaties is vooral zeer belangrijk in de horeca, omdat daar vaak veel gasten en natuurlijk medewerkers over de vloer komen die een gezonde luchtkwaliteit mogen verwachten. U wilt natuurlijk zelf ook werken in een omgeving waar uw gezondheid niet in gevaar is. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Breda en Oosterhout, maar reizen door heel Nederland voor luchtkanalenreiniging bij diverse bedrijven in verschillende branches.

Onze producten en diensten

Niet alleen staan wij met ons hardwerkende team klaar om uw luchtkanalenreiniging uit te voeren in onder andere Breda en Oosterhout, maar wij zijn ook specialisten op het gebied van diverse industriële reinigingen. Wij willen namelijk ieder bedrijf in Nederland zo veilig mogelijk maken op het gebied van hygiëne. Denk daarbij aan machinereiniging, zowel inwendig als uitwendig om storingen te voorkomen, maar wij reinigen ook complete bulksilo’s. Wij bepalen altijd samen met u de werkwijze, of het nu gaat om luchtkanalenreiniging in Breda of Oosterhout of een andere reinigingsklus. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ons inhuren voor een professionele luchtkanalenreiniging en bevindt u zich nabij Raamsdonksveer, zoals Breda of Oosterhout? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 06 – 53 98 23 94. Wij helpen u ook verder op andere locaties in Nederland, dus twijfel zeker niet om ons te benaderen!

Vragen? Vul ons contactformulier in!