Prinsen Schoonmaakbedrijf B.V.

Meerval 30b
4941 SK Raamsdonksveer
06 – 53 98 23 94
info@schoonmaakbedrijfprinsen.nl

Het adres voor al uw diensten
Prinsen levert kwaliteit en betrokkenheid
Schoonmaak in de regio Breda
Correct, zowel in ons werk als persoonlijk
Professioneel materieel
Met persoonlijk en betrokken personeel
Vorige slide
Volgende slide

Schoonmaakbedrijf voor de horeca

Van complete sanitair pakketten tot aan droogloopmatten

Wij zijn hét schoonmaakbedrijf dat u inschakelt voor uw bedrijf in de horeca in regio Raamsdonksveer. We kijken niet enkel naar de oppervlaktes die u zelf waarschijnlijk al dagelijks schoonmaakt, maar kijken juist verder dan dat. Denk dan aan de professionele schoonmaak van vet- en luchtkanalen in de keukens van gelegenheden in de horeca.

De professionals van ons schoonmaakbedrijf komen periodiek uw bedrijf in de horeca reinigen

In de horeca komen veel dampen en afvalstoffen vrij, waardoor het belangrijk is om regelmatig te kiezen voor professionele schoonmaak. U voorkomt daarmee namelijk veel ellende en gaat gezondheidsklachten bij uw personeel, gasten en uzelf tegen. De experts van ons schoonmaakbedrijf komen de vetkanalen, aircosystemen en ventilatiesystemen in de horeca daarom graag grondig reinigen. Laat dat het best periodiek doen door onze specialisten, want door de werkzaamheden die u dagelijks uitvoert in de horeca, is het belangrijk dat u regelmatig kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf.door houdt u de lucht schoon en garandeert u de hygiëne voor iedereen die uw restaurant, hotel of café bezoekt.

Kies voor professionele schoonmaak in de horeca

Periodieke professionele schoonmaak in de horeca, wat betreft afzuigkanalen, is verplicht in Nederland. Niet alleen voor de hygiëne, maar ook voor de brandveiligheid binnen uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer is daarom in te schakelen voor de professionele schoonmaak in de horeca. Aarzel niet en maak een afspraak met ons door te bellen naar 06 – 53 98 23 94 of door het contactformulier in te vullen. Wilt u bij ons komen werken? Bekijk dan eens de vacature voor schoonmaakonderhoud! We gaan graag met u in gesprek.

Vragen? Vul ons contactformulier in!